TONDACH sistemske rešitve

TONDACH® ponuja številne sistemske rešitve za novogradnjo in sanacijo strehe.

Kakovost izvedbe strehe neposredno vpliva na trajnost objekta in bivalne pogoje v njem, kar je še posebej pomembno za bivanje v mansardi. Iz navedenih razlogov je toliko bolj pomembno, da smo preudarni (pazljivi) pri izbiri strešne kritine, saj je naša primarna zaščita pred zunanjimi vplivi. Da streha optimalno opravlja svojo funkcijo, mora biti pravilno načrtovana in pravilno izvedena, zato moramo izbrati kakovostnega krovca in streho po končani vgradnji tudi primerno vzdrževati.

TONDACH Sistemske rešitve

1. Varnost za spodnji sloj strehe

TONDACH® TUNING rezervna kritina "varno = varno"

TONDACH® rezervna in sekundarna kritina tvorita sloj, ki učinkovito ščiti pred vdorom vode v notranjost stavbe. TONDACH® TUNING sekundarna kritina je 3-slojna, z vgrajenimi lepilnimi trakovi in tudi do 3 mesece izpostavljena vremenu ne kaže znakov staranja. Paropropustne sekundarne kritine so odporne na temperaturo do 100 ° C.

Varnost za spodnji sloj strehe

2. Solarni in fotonapetostni moduli

Za pritrjevanje toplovodnih kolektorjev, solarnih in fotonapetostni naprav.

TONDACH® varna rešitev za montažo toplovodnih kolektorjev, solarnih in fotonapetostni sistemov. Nosilna plošča za solarni sistem je univerzalna in se lahko uporablja z vsemi TONDACH® strešniki.

Solarni in fotonapetostni moduli

3. Osvetlitev in izhod na streho

Harmonične in varne rešitve osvetlitve in izhodov na streho.

TONDACH® strešno izhodno okno se uporablja ne samo za izhod na streho, temveč tudi za osvetlitev in prezračevanje podstrešja. Kot dodatno možnost za osvetlitev podstrešja so na voljo strešniki iz pleksi stekla, ki ustrezajo vsem modelom strešnikov.

Osvetlitev in izhod na streho

4. Prezračevalni sistemi

Varnost pri prebojih strehe in prezračevanju.

Predvsem pri prebojih strehe obstaja veliko tveganje za vdor vode v konstrukcijo. TONDACH® rešitev opečnega odzračnika je sestavljena iz kompleta za odzračnik in vključuje: opečni odzračnik, strešnik za opečni odzračnik, fleksibilno priključno cev, tesnilno manšeto in tesnilno lepilo (Dense Glue Kleber) za varno namestitev na rezervno kritino. TONDACH® prezračevalni sistem je navzven optično usklajen in notranjost s priključki tehnično popolnoma povezana.

Prezračevalni sistemi

5. Zaključek strehe, vključno s prezračevanjem strehe

TONDACH® rešitve slemena in grebena skrbijo za varen in lepo zaključen vrh strehe. Vaša TONDACH® streha diha.

TONDACH® rešitve slemena in grebena so prilagodljiva zaščita pred vlago in nastankom plesni. Z zračnim presekom okoli 340 cm² na tekoči meter TONDACH® rešitve slemena in grebena omogočajo optimalno prezračevanje konstrukcije. Naši modeli slemenskih sponk so del TONDACHOVIH ® rešitev slemena in grebena.

Zaključek strehe, vključno s prezračevanjem strehe

6. Zaključek strehe - sleme

Keramični dodatni elementi za zaključek slemena.

Vreme je najbolj neizprosno na področju slemena! Vsi keramični dodatni elementi TONDACH® za sleme nudijo s po meri izdelanimi začetnimi in zaključnimi strešniki tehnično odlično in varno rešitev proti dežju, toči in snegu.

Zaključek strehe - sleme

7. Zaščita pred vetrom

TONDACH® vetrne sponke, pritrdilni vijaki vključno s tesnilom zagotavljajo popolno varnost pri namestitvi in v skladu z zahtevami ustrezajo novim standardom.

Kot dodatno storitev vam TONDACH® nudi izračun, ki vam omogoča osnovo za potrebno pritrjevanje in vam hkrati nudi preprosto in pregledno namestitveno shemo.

Zaščita pred vetrom

8. Snegolovni sistem - za vašo varnost!

TONDACH ® snegolovni sistemi so sestavni del celovite originalne rešitve za vašo streho.

TONDACH® snegolovni in varnostni sistemi predstavljajo pomemben varnostni del vaše celovite TONDACH® rešitve za streho. Na voljo za skoraj vsak tip strešnika, s TONDACH® snegolovnimi in varnostnimi sistemi dobite visoko kakovostno in v streho popolnoma integrirano celovito rešitev.

Snegolovni sistem

Prijavite se za brezplačno svetovanje.