Streha

Streha je ključni konstrukcijski element, ki naš objekt varuje pred zunanjimi vplivi (dež, veter, sonce, sneg, toča). Kakovost izvedbe strehe neposredno vpliva na trajnost objekta in bivalne pogoje v njem, kar je še posebej pomembno za bivanje v mansardi.

Prednosti strehe z naklonom

Sanacija strehe s kritino TONDACH

TONDACH® ponuja številne dizajne za vse vrste streh in je optimalna kritina za pasivne, solarne in nizkoenergijske hiše.

100 % prilagodljiva

Prilagodljiva sanacija strehe za različne strehe

Kot specialist za obnovo strehe, ima TONDACH® znanja, izkušnje in optimalne proizvode. Pri določenih strešnikih je možen širok obseg namestitve, kar po navadi omogoča zamenjavo strešine brez obsežne prenove letev. TONDACH® celovite rešitve sanacije strehe so zanesljive in imajo trajno vrednost.

Stroškovna prednost: Do 6 cm premika lahko pri zamenjavi strehe prihrani obnovo strešnih letev.

100 % varna

Vrhunska tehnologija, optimalna funkcionalnost

Vetrne sponke, dvojna stranska in čelna zareza skrbijo za najvišjo varnost pred neurji vdorom dežja. Dizajn in funkcionalnost se odlično dopolnjujeta in zagotavljata najboljšo zaščito v vseh vremenskih ekstremih - zlasti pred točo in neurji.

Varna prednost: Vetrne sponke omogočajo najvišjo varnost pred neurji.

100 % lepa

Dolgotrajno veselje za generacije

Površinsko obdelani strešniki TONDACH® so barvno obstojni, lepi in zaradi žganja pri več kot 1000° C edinstveno trpežni. Dokazana življenjska doba strešnika je več kot 100 let.

Čista prednost: Posebna površinska obdelava kritine zagotavlja dolgotrajno stabilnost barve in lepo streho.

Streha je sistem

Prijavite se za brezplačno svetovanje.