Izdelki za kvalitetno vgradnjo strešnih oken

Ponudba obrob in izdelkov za vgradnjo VELUX zagotavlja hitro, preprosto, varno in strokovno vgradnjo strešnih oken. Vsi originalni vgradni izdelki VELUX so združljivi, kar zagotavlja vremensko odpornost in varno vgradnjo vašega strešnega okna na strešno konstrukcijo, hkrati pa tudi odličen zaključek na notranji strani.

Originalne obrobe poskrbijo za vodotesen spoj.

Obrobe VELUX so zelo natančno izdelane in zagotavljajo vodotesno zatesnitev med strešnim oknom ter strešnim materialom z učinkovitim odvajanjem vode. Razlikujejo se glede na strešno konstrukcijo in način vgradnje.

Zunanji vgradni set BDX
Zunanji vgradni set BDX

Zunanji vgradni set BDX

Za povečano toplotno izolativnost in vodotesnost priporočamo naš zunanji vgradni set BDX. Komplet za izolacijo vključuje vse, kar potrebujete za okno, ki je zatesnjeno varno pred vremenskimi vplivi: izolacijski okvir, sekundarni priklop in drenažni žlebič.

Notranji vgradni set LSG
Notranji vgradni set LSG

Notranji vgradni set LSG

Notranji vgradni set zagotavlja pravilno izdelavo notranjih špalet. Sestavljen je iz kovinske konstrukcije, ki zagotavlja izdelavo notranjih oblog pravih oblik: spodaj vertikalna, zgoraj horizontalna, ter parne zapore.

Če želite svojo mansardo nadgraditi
s strešnimi okni VELUX, se prijavite za:

Brezplačno svetovanje

Kliknite za več informacij o vgradnji strešnih oken.