Izberite pravo zasteklitev za strešna okna

Vsa strešna okna imajo kaljeno steklo na zunanji strani, kar zagotavlja močno odpornost za udarce kot so npr. toča ali mehanski udarci. Toplotno izolativnost zagotavlja termopan tehnologija.

Standardna zasteklitev Safety Plus s kaljenim zunanjim in lepljenim notranjim steklom zagotavlja visoko varnost pred morebitnimi poškodbami. Ima dobro toplotno in zvočno izolativnost ter prepušča dovolj sončne svetlobe za prijetno bivanje.

Osnovna zasteklitev Termo Plus toplotno izolira in zaščiti pred mehanskimi udarci na zunanji strani s kaljenim steklom.

Za doseganje večje energijske učinkovitosti je na voljo troslojna zasteklitev Energy Star. Sestavljena je iz kaljenega zunanjega in srednjega stekla ter lepljenega notranjega stekla. Na zunanji strani ima poseben premaz proti jutranji rosi. Je najbolj toplotno izolativna zasteklitev, ki jo priporočamo za vse nizkoenergijske in pasivne objekte.

Zasteklitev Silent Star zmanjša hrup, ki ga povzročajo dežne kapljice. Sestavljena je iz lepljenega notranjega in kaljenega zunanjega stekla. Zunanje steklo in profili so prevlečeni s posebno zaščito, ki zmanjša udarni hrup dežja. Zato ima tudi manjšo prepustnost sončne svetlobe in ga priporočamo predvsem za spalne prostore.